Trænger du til forandringer i dit hjem, eller leder du efter gode løsninger, så kan du med fordel hyre en professionel indretningsarkitekt.

I denne artikel kan du blive klogere på, hvad en indretningsarkitekt kan tilbyde, samt hvad det vil koste dig at forvandle dit hjem til din drømmebolig.

3.6/5 - 12 Stemmer

Hvad koster en indretningsarkitekt?

Prisen for at hyre en indretningsarkitekt afhænger naturligvis af opgavens størrelse og omfang. Der er forskel på, om indretningsarkitekten skal lave en komplet plan og indretning fra kælder til loft, eller om det bare er et enkelt rum, der skal være fokus på.

sparetip
 
Få den bedst mulige pris på en indretningsarkitekt

Det kan altid betale sig at indhente flere tilbud på håndværkeropgaver.
Det giver dig bedre overblik over opgavens omfang, kendskab til markedets priser og kan spare dig for mange penge.
 
Derudover så er det gratis og uforpligtende!
 
Du udfylder kun én formular, hvorefter 3 håndværkere giver dig deres bedste tilbud og handlingsplan.
Takker du ja, så sikres du gratis med 35.000 kr. fra 3byggetilbud.dk enterprisegaranti.
Det bliver ikke nemmere!

Klik her og hent dine 3 tilbud nu ❯

Der er også forskel på, om du overlader selve indretningen til en indretningsarkitekt, eller om du blot ønsker et par timers sparring omkring indretningsmulighederne i dit hjem.

Du kan som udgangspunkt forvente, at prisen bliver beregnet ud fra en timeløn. Her vil en timepris umiddelbart være ca. 700 kr. i timen. Der kan dog aftales en fast pris, hvis du har en større opgave.

Fordele ved at vælge en indretningsarkitekt til det private hjem 

Der er flere gode grunde til at hyre en indretningsarkitekt til det private hjem. De fleste par er måske uenige i, hvordan de skal indrette hjemmet eller måske mangler der inspiration til, hvordan de kan pifte hjemmet op. Det er her, en indretningsarkitekt kommer ind i billedet.

En indretningsarkitekt kan hjælpe dig med flere forskellige opgaver. Du kan vælge enten at få rådgivning eller sparring i forhold til, hvordan du kan indrette dig med gode løsninger i hjemmet. Du kan også få hjælp til at indrette enkelte rum, hvor indretningsarkitekten står for indkøb og den praktiske håndtering omkring, at der skabes det aftalte look.

Du kan også få indretningsarkitekten til at stå for den komplette møblering og indretning. Det kan også være, at du har nogle møbelklassikere eller designer lamper, som du vil have inkorporeret i hjemmet. Uanset hvilken løsning du vælger, vil indretningsarkitekten lægge ud med et besøg hos jer.

Her kan han eller hun få en fornemmelse af, hvordan I bor, hvilken stil I hver især er til, samt blive klogere på, hvad I går og drømmer om. Dermed er der et bedre udgangspunkt for, at indretningsarkitekten kan skabe de bedste løsninger for jer.

Skal du klaregøre boligen til salg, så kan det ligeledes give rigtig god mening at få en indretningsarkitekt på boligen. Indretningsarkitekten kan hjælpe med at gøre boligen appellerende til salget.

Find den bedste og billigste indretningsarkitekt

Når du skal finde den rette indretningsarkitekt, er det vigtigt ikke udelukkende fokusere på prisen.

Da indretningsarkitekter ser forskellige løsninger og muligheder, er det en fordel at indhente flere tilbud på den aktuelle opgave. Det giver dig mulighed for at se forskellige løsninger på, hvordan I kan komme i mål med jeres drømmeprojekt.

Du vil også opleve, at der er forskel i prisniveauet på de forskellige indretningsarkitekter. Ved at du indhenter flere tilbud, vil du bedre kunne danne dig et overblik over det reelle prisniveau for opgaven.

Konklusion på at hyre en indretningsarkitekt

Som en kort konklusion på denne artikel, kan du få stor gavn af at hyre en indretningsarkitekt til det private hjem. Du får nemlig muligheden for at få præsenteret nye, spændende og kreative måder, du kan indrette din bolig på.

En indretningsarkitekt kan både hjælpe med sparring og rådgivning, eller hvis du ønsker hjælp til indkøb, møblering og selve indretningen. Prisniveauet for en indretningsarkitekt er omkring 700 kr. i timen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eleven − nine =

Artikler du måske vil synes om