Hjemsted Oldtidspark

hjemsted oltidspark træ

Museet Hjemsted Oltidspark er desværre blevet lukket ned i slutningen af 2019. Parken er også kendt som Hjemsted – Danernes Verden og har været et sjovt sted at besøge for mange familier fra Norden samt Tyskland og Holland.

Museet lå tæt på ved Skærbæk og der var derfor rig mulighed for et visit til nærområdet og ligeledes Rømø, som gjorde stedet populært at besøge for turister.

Siden 1996 har Hjemsted Oldtidspark været et herligt sted at besøge, men fredag den 25. oktober 2019 blev parkens sidste åbningsdag.

Mod nye horisonter

Det har været et emne, hvad der skulle ske med parken, men eftersom Tønder Kommune valgte at sælge parken til et konsortium, vil der sikkert kommet en campingplads på ejendommen.

Hjemsted Oldtidspark er derfor ikke aktiv længere. Du kan dog stadig tage forbi og se bygningerne i Hjemsted, mens de stadig står, men der vil ikke være skuespillere eller bemanding i parken.

Hjemsted.dk vil fremadrettet været et magasin med fokus bolig, nærmere på optimering af boligen og på sigt vil det sikkert inkludere information o andre kulturelle oplevelser rundt i Danmark.

Vi, som magasin, føler en forpligtelse for oldtidsparken og vil derfor bringe information omkring jernalderen samt andre tider, som en del af vores mission. Vi mener at det er vigtigt at vide hvad vi som samfund har taget med derfra i vores nuværende boliger.

Søger du information omkring boligforholdene i denne tid eller andre, så vil vi pege dig mod vores artikler for boligen gennem tiden.

Vi håber, at du vil læse med.