Vi har inddelt din ombygning i fem faser. Hver fase er fyldt med inspirerende indhold og relevante produkter, så du kan træffe de rigtige boligvalg.

Få din drøm på plads: Hvad er dine ønsker og behov?

Drømmer du om en ombygning af din bolig, så den bedre passer til dine nuværende behov? Drømmer du om et ekstra børneværelse eller et nyt køkken-alrum, hvor familien kan samles? Uanset hvad du drømmer om at få ud af din ombygning, så vil vi i denne fase klæde dig bedst muligt på, så du kan træffe de rigtige boligvalg og få et overblik over hele processen.

Bedøm indlæg

Udlev dine ombygningsdrømme

Der er ingen grænser for drømmene, hvad enten du vil give en helt ny funktion til et rum, optimere det gamle badeværelse, eller om du vil øge kvadratmetrene ved at ombygge den uudnyttede 1. sal.

En ombygning af dit hus kan optimere din indretning, mindske spild af dyrebare kvadratmeter, og det kan gøre en kæmpe forskel for dig og din families hverdag alt afhængig af, hvad du har behov for at bygge om.

Bliv klædt på til at bygge om

Uanset om du har prøvet at renovere eller bygge om før eller om det er første gang, så er der en masse ender, der skal mødes før du kan realisere din boligdrøm. Fordelene ved at ombygge din bolig er mange. Du får både sat dit eget præg på dit hjem, du får din drømmebolig, og samtidig kan du øge funktionaliteten i din bolig.

For at sikre dig overblikket, fra start til slut har vi inddelt din ombygningsproces i fem faser, så har du det bedste udgangspunkt for at træffe de rigtige boligvalg i forbindelse med din ombygning. I de forskellige faser vil vi præsentere dig for relevante artikler, værktøjer og rådgivning, så du kan komme godt i mål med din ombygning. 

Afklaringsfase: Klar til afklaring og forberedelse?

Har du allerede boligen, men skal der lige en opgradering til, at den virkelig bliver drømmeboligen? Skal din bolig bringes ind i det 21. århundrede med et stort køkken-alrum? Eller skal du have et stort vinduesparti, så du kan nyde morgensolen i sofaen? Har du styr på bærende vægge, materialer og forsikringer? Kan du selv stå for ombygningen, eller kan du med fordel søge professionel rådgivning?

Formålet med afklaringsfasen er at sikre dig det bedste overblik, så du kan tage de rigtige boligvalg og komme godt i mål med din ombygning.

Research og få overblik over din ombygning

Uanset om du ønsker en større sammenhæng mellem køkken og stue, om du vil have en bedre udnyttelse af entréområdet, eller om du ønsker mere plads ved at flytte en væg, så indgår der mange forskellige fagpersoner i en ombygning. Det kan være svært at overskue og styre de mange ting, som løbende skal tages stilling til, hvis man ikke selv har erfaring. Brug derfor dit netværk, dine venner og din familie, som sikkert også har være igennem en renovering eller ombygning og glædeligt deler deres erfaring med dig.

En ombygningprocess er ofte mere omfattende end som så. Der er mange ender, der skal mødes i ombygning og det er derfor vigtigt, at du får lavet en masse grundig research, så du har overblikket gennem hele processen og kan gøre din boligdrøm til virkelighed. 

Projektstart: Klar til at starte din ombygning?

Nu skal alle dine overvejelser og tanker om ombygning gerne realiseres, så din boligdrøm bliver til virkelighed. Du har styr på byggetilladelse, den røde tråd, materialer og ikke mindst den nødvendige faglighed for at kunne gennemføre din ombygning. Du har fået lavet aftaler med de forskellige fagfolk og har lagt en plan for, hvad du selv skal have styr på og hvad du får hjælp til.

Fagfolk kan spare dig for penge og bekymringer

Når du står overfor en af de største investeringer i dit liv, kan manglende research, overblik og planlægning resultere i, at du tager uheldige beslutninger. Og det kan være svært at ændre på uden ekstra omkostninger. Erfaring og indsigt i de mange forskellige faggrupper i forbindelse med en ombygning vil betyde en verden til forskel for dit byggeprojekt.

Formålet med startfasen er at sikre dig, at du kommer godt fra start og har den nødvendige hjælp for at komme godt i mål med din ombygning.

Kom godt i mål

Du med stor sandsynlighed opleve adskillige større og mindre udfordringer, som fejlleverancer, forkert udførelse, tvister mm., så det er vigtigt, at du er opmærksom på, hvad du selv magter, og hvad det vil sige at være bygherre. Har du ikke erfaring med at styre et byggeprojekt, så kan du fordel bruge professionel hjælp til styring og kvalitetssikring af din nybyggeri. En professionel rådgiver kan sikre, at du kommer godt i mål med om- eller tilbygningen.

Projekt afsluttes: Er du i mål med din ombygning?

Stort tillykke! Du er nu i mål med din ombygning og det betyder, at du måske kan nyde bedre lysindfald i din stue, et mere moderne badeværelse eller måske en helt ny grundplan?

Dine anstrengelser har båret frugt, og du har givet dit hjem et løft, der kommer dig til gode i din hverdag. Uanset hvor stor et projekt, du er nået i mål med, så har din ombygning forhåbentligt givet din hverdag større kvalitet og måske endda øget værdien af din bolig.

Evaluer din ombygningsproces

Formålet med afslutningsfasen er at evaluere din ombygning og sikre, at der ikke er fejl og mangler – og du er kommet godt i mål. For at fremtidssikre dig selv, anbefaler vi at du gemmer alle dine dokumenter fra ombygningen, så du har styr på hvor de er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Artikler du måske vil synes om