Louise og Lars benyttede en uvildig rådgiver. De er meget glade for den økonomiske rådgivning, de har…

Louise og Lars benyttede en uvildig rådgiver. De er meget glade for den økonomiske rådgivning, de har modtaget i forbindelse med deres byggeprojekt.

Bedøm indlæg

Selvom de i sin tid købte huset kun med vejledning fra deres daværende bankrådgiver, er de ikke i tvivl om, at de i dag ville vælge anderledes.

En økonomisk rådgiver giver tryghed

»Dengang vi købte huset, fik vi anbefalet at indhente tilbud fra flere banker. Det brugte vi enormt meget tid og mange fridage på,« fortæller Louise og Lars. »Denne gang har Torben (Torben Kristensen, økonomisk rådgiver og indehaver af BoFinans Aarhus, red.) stået for det hele og taget alle kontakterne. Den mulighed ville jeg gerne havde kendt til, inden vi købte huset i sin tid.«

For Louise og Lars har det været en virkelig god oplevelse at have en personlig økonomisk rådgiver med i forløbet. Både for at sikre, at der var styr på alt det økonomiske, men også fordi det gav dem en tryghed at vide, at andre havde overblikket for dem.

Parret er da heller ikke i tvivl om, at de ville have valgt anderledes, hvis de skulle have købt hus i dag med denne nye viden i bagagen.

»Vi vil helt klart anbefale alle at hyre rådgivning i forbindelse med et huskøb. Da vi i sin tid købte huset, brugte vi udelukkende banken som rådgiver. Og vi var glade nok for rådgiveren i banken dengang, men det har været en helt anden oplevelse med Torbens rådgivning.«

jumpstory download20200319 105435 2

Huskøb, tilbygning eller noget helt tredje

Louise og Lars har netop afsluttet deres byggeprojekt med en tilbygning til huset og en nyetableret have. Under hele dette forløb har de haft Torben Kristensen fra BoFinans Aarhus som personlig rådgiver.

»Det var en helt anden oplevelse, end da vi købte huset. Allerede ved første møde fik vi en fast pris på, hvad det ville koste os at benytte hans rådgivning,« fortæller Lars. »Torben tog risikoen. Hvis vi ikke kom i mål med projektet, så skulle vores køberrådgiver ikke have betaling.«

Netop denne tryghed i processen har været vigtig for Louise og Lars. »Vi kan simpelthen ikke forstå, at der er nogen, der vælger ikke at benytte en uvildig økonomisk rådgiver. Den uvildige rådgiver kan helt sikkert gøre det bedre, end man selv kan og sikkert også bedre end banken. Vi anbefaler alle, vi taler med – og alle vores venner – at de skal benytte uvildig økonomisk rådgivning. For man får svar med det samme, om han kan gøre det bedre end det man har fået fra banken. Det er så ligetil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Artikler du måske vil synes om