Vores mission

Hjemsted – Bolig & Have Magasin er blevet startet med henblik på at forbedre danskernes livskvalitet i hjemmet.

Hjemsted.dk slår sine rødder fra Oldtidsparken og magasinet vil derfor ligeledes bringe information på hvad vi har lært igennem tiden og hvad vi har taget med os igennem årene.

Se mere på segmentet Boligen igennnem tiden.

Der er mange, som glemmer mulighederne for at optimere den bolig, som de går i hver dag og sover i hver nat. Det er en skam. At gå derhjemme med en god mavefornemmelse er en gode, som mange af os tager forgivet.

Danskerne har i 2020 specielt fået en fornemmelse af hvor vigtigt hjemmet er for os alle sammen. Det er ikke bare et sted man kommer og sover. Ikke længere. Nej, det kan faktisk være din realitet og hverdag hver eneste dag i 3 måneder i træk, som vi oplevede med CoVid-19.

Det er dig vi gerne vil høre fra!

Det er vigtigt for os, at høre omkring vores læseres interesser. Vi plejer at sige at vi bevæger os i rummet for alt det du kan komme til at svede af i haven og i boligen.

Mangler du en artikel eller et stykke information, som du bare ikke kan finde en ordentlig version af andre steder på nettet – Jamen så kontakt os!

Så sørger vores skribenter for, at der kommer ét styk klasse rådgivning i din retning.

Så husk: Hvis du sidder med et brændende spørgsmål, så er der sikkert også andre! Derfor opfordre vi dig til at give lyd, så du, vi og alle andre læsere kan blive klogere!

Vi ser frem til at høre fra dig!