Går du og drømmer om et nyt spisebord, sofabord eller en udformning af træ, kan du med fordel kontakte en uddannet snedker. En snedker har både erfaring, viden og værktøjerne til at løse de fleste opgaver efter dine ønsker.

I denne artikel kan du blive klogere på, hvad en snedker koster, samt hvilke opgaver du kan få hjælp til.

5/5 - 1 Stemmer

Hvad er prisen for at hyre en snedker?

Hvis du er på jagt efter en snedker for at løse en opgave, kan der være forskel i priserne alt efter, hvem du vælger og hvor de holder til rent geografisk i landet. En snedker kan hjælpe med at løse mange forskellige opgaver.

sparetip
 
Få den bedst mulige pris på en snedker

Det kan altid betale sig at indhente flere tilbud på håndværkeropgaver.
Det giver dig bedre overblik over opgavens omfang, kendskab til markedets priser og kan spare dig for mange penge.
 
Derudover så er det gratis og uforpligtende!
 
Du udfylder kun én formular, hvorefter 3 håndværkere giver dig deres bedste tilbud og handlingsplan.
Takker du ja, så sikres du gratis med 35.000 kr. fra 3byggetilbud.dk enterprisegaranti.
Det bliver ikke nemmere!

Klik her og hent dine 3 tilbud nu ❯

Det kan være alt lige fra køkkenlåger eller til et komplet snedkerkøkken. Der er ikke den opgave, som du ikke kan få løst i træ, når du kontakter en uddannet snedker. Her kan du få designet og skabt et møbel eller et design efter helt nøjagtige mål.

Prisen for snedkerarbejde bliver typisk opgjort i en timepris. Her kan timeprisen naturligvis variere fra den ene snedker til den anden. Den endelige pris kan også differentiere sig efter, hvad snedkeren vurderer, at opgaven vil kræve af tid.

Som udgangspunkt kan du forvente, at timeprisen for en uddannet snedker ligger i omegnen af 375-475 kr. i timen. I nogle tilfælde kan der være mulighed for at aftale en fast pris for at få løst en opgave. Det kan f.eks. være, hvis du skal have restaureret et gammelt møbel.

Hvilke opgaver kan en snedker tilbyde?

En snedker er en fagmand, der er uddannet og specialiseret i at arbejde med træ. I gamle dage kaldte man derfor en snedker for træsmed. Det er dog ikke tilfældet i dag. En snedker bliver typisk hyret, hvis der skal specialfremstilles et møbel eller et andet produkt i træ.

Der findes som udgangspunkt to forskellige typer af specialiserede snedkere. Den ene er en snedker, der er specialiseret i at fremstille og restaurere møbler, hvor den anden snedker er specialiseret i at udforme bygningsdele.

En møbelsnedker kan hjælpe dig med at lave reoler, kommoder, borde, stole eller hylder efter særlige mål og udsmykninger. Her kan du enten designe det selv eller få møbeldesigneren til at lave et udkast til, hvordan en løsning kan se ud for dig. Du kan naturligvis også få restaureret et ældre arvestykke eller møbel, så du kan nyde godt af det i mange år frem igen.

En bygningssnedker kan hjælpe med at designe og fremstille dele af træ ved opførelse af en ejendom, eller hvis du har en ældre ejendom, der skal renoveres.

Sådan finder du den bedste pris på en snedker

Når du skal finde en snedker, er det sjældent, at det første tilbud du finder, er det bedste. Vi anbefaler derfor, at du undersøger markedet, da der er flere snedkere at vælge imellem.

Da snedkerens håndværk afhænger af den enkelte fagmand, er det vigtigt, at det ikke udelukkende er prisen, der er i fokus. Det skal naturligvis være en skarp pris, men resultatet du får, har stor betydning for, hvem du vælger til at løse opgaven.

For at gøre din søgning så relevant som muligt, anbefaler vi, at du indsnævrer din søgning til den lokale by, som du bor i. Her kan du udvælge et par snedkere ud fra, hvad de tidligere har lavet. Det giver en god indikation af, hvad du selv kan forvente af dit resultat.

Du kan med fordel læse om kundernes erfaringer med snedkeren, da det også giver et indtryk af, hvad du kan forvente af forløbet, serviceniveauet og det endelige resultat.

Til sidst kan du indhente flere tilbud på den samme opgave for at få et nærmere indblik i, hvad prisniveauet for opgaven ligger. Herudfra har du de bedste forudsætninger for at tage din beslutning.

Konklusion på at hyre en snedker

Som en kort opsummering på artiklen, kan en snedker hjælpe med at fremstille og restaurere møbler af træ. En snedker er specialiseret i at arbejde med træ.

Det betyder derfor også, at du kan få fremstillet et helt nyt snedkerkøkken, hvis du drømmer om det. Prisen for en snedker ligger på 375-475 kr. i timen, men kan naturligvis variere fra den ene snedker til den anden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Artikler du måske vil synes om