Er du på udkig efter en særlig sikkerhedsløsning til dit hjem? Eller har du været så uheldig at låse dig ude? Så er en låsesmed lige den person, du vil have fat i.

Herunder dykker vi ned i, hvad hjælpen koster, hvad der kan spille ind på låsesmedens priser, hvordan du kan bruge en låsesmed og hvad fordelene er ved at kontakte denne fagperson.

4.7/5 - 3 Stemmer

Hvad er prisen for en låsesmed?

Prisen for en låsesmed kan variere utrolig meget, alt efter hvad der skal hjælpes med og hvornår. Lad os derfor tage udgangspunkt i hvad det kan koster, når du ikke kan komme ind i din bolig.

En oplukning eller oplåsning koster typisk fra 500 kr. og op. Det er vel og mærke, når du får hjælp i dagtimerne.

Skal arbejdes udføres om aftenen eller i weekender, kan prisen starte ved 800 kr. Skal du lukkes ind efter kl. 23, starter taksten ved 950 kr.

For at tage et andet priseksempel så lad os kigge på, hvad det koster med en ny Ruko 600 hoveddørslås. Ønsker du en Ruko 1601 smækkasselås, kan prisen være 1.750 kr.

sparetip
 
Få den bedst mulige pris på en låsesmed

Det kan altid betale sig at indhente flere tilbud på håndværkeropgaver.
Det giver dig bedre overblik over opgavens omfang, kendskab til markedets priser og kan spare dig for mange penge.
 
Derudover så er det gratis og uforpligtende!
 
Du udfylder kun én formular, hvorefter 3 håndværkere giver dig deres bedste tilbud og handlingsplan.
Takker du ja, så sikres du gratis med 35.000 kr. fra 3byggetilbud.dk enterprisegaranti.
Det bliver ikke nemmere!

Klik her og hent dine 3 tilbud nu ❯

Hvad kan påvirke prisen for en låsesmed?

Når det kommer til døroplukninger og mere akutte opgaver, skal du forvente, at prisen varierer alt efter, hvornår i døgnet og hvornår på ugen, du skal have hjælp.

Når det kommer til nye låsesystemer, udskiftning af låse m.m., så hænger prisen meget sammen med, hvilket system der skal monteres eller installeres. Du gør derfor klogt i at indhente tilbud hos forskellige låsesmede, så du kan fornemme, hvordan prisniveauet er. Med denne fremgangsmåde kan der også være penge at spare for dig.

For at hjælpe dig selv godt på vej, kan du søge lokalt, da låsesmede ofte har bestemte områder, de primært arbejder i.

Hvordan kan du bruge en låsesmed?

Når du har et ønske om at øge sikkerheden i dit hjem, har en låsesmed lige de kompetencer, du er på udkig efter. En låsesmed kan hjælpe med alt fra klassiske opgaver som oplåsning og oplukning af din bolig eller bil hvis, hvis du har smækket dig ude eller har mistet din nøgle.

Hvis du ønsker en hoveddør, som er ekstra sikret, så er der forskellige løsninger, en låsesmed kan hjælpe med. Du kan naturligvis få skiftet låsen på hoveddøren. Derudover kan du også få monteret en ekstra lås men også en dørspion, hvis du ønsker udkig til, hvem der står udenfor din dør.

En låsesmed kan også hyres, hvis du ønsker, at din terrassedør skal udstyres med en lås. Her er der f.eks. mulighed for, at der installeres en grebslås, så døren i realiteten bliver helt nøglefri. Her kan der i stedet laves en kodes, der skal indtastes, før døren kan åbnes.

Har du et ønske om at sikre dine vinduer endnu mere, så kan du få monteret en vindueslås samt sikring af en låsesmed.

Hvis du er på udkig efter et smartere sikkerhedssystem til dit hjem, findes der også digitale låsesystemer. Systemet lader dig åbne låse ved at trykke en enkelt gang på en knap. Som du nok kan fornemme, så er det heller ikke lige en opgave, man selv kaster sig ud i. Derfor er det også blandt de opgaver, låsesmeden kan løse.

Hvis du ikke er sikker på, hvad den bedste løsning er hjem til dig, så kan du bruge låsesmeden til at få rådgivning fra. Det er altid ideelt, men kan være ekstra nyttigt, når du stadig overvejer, hvilken løsning der vil være det bedste match til dit hjem.

Hvilke fordele er der ved at hyre en låsesmed?

Når du får en låsesmed ud til dig, kan du forvente, at du møder en fagperson, der er ekspert i diverse sikkerhedsløsninger og arbejde med låse. Vedkommende har samtidig en uddannelse på 4 år bag sig og naturligvis en masse praktisk erfaring med i rygsækken.

En anden fordel ved at bruge og hyre en låsesmed er, at du kan få akut hjælp, hvis behovet er der. Det er oftest tilfældet, hvis du kommer til at smække dig ude, hvis du har haft indbrud eller der på anden måde er brug for hjælp til din lås.

Hvad kan der konkluderes om en låsesmed?

Du kan bruge en låsesmed til en bred vifte af opgaver. Det gælder alt fra oplukning, udskiftning af låse, installation af smarte låsesystemer, ekstra låse der øger sikkerheden m.m. En låsesmed er desuden rigtig god at få rådgivning fra ift. alt der omhandler sikkerhedsløsninger i hjemmet.

Der er forskellige parametre, der spiller ind på, hvad låsesmeden tager for en ydelse. Du kan forvente, at prisen bliver dyrere, når du skal have hjælp i aftentimerne eller i weekender.

Derudover vil prisen også kunne variere alt efter det låsesystem, du ønsker i dit hjem. Ønsker du f.eks. en Ruko 1601 smækkasselås er prisen omkring de 1.750 kr., hvilket er i den lave ende, hvis der sammenlignes med de mange andre låse, der findes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

19 − eleven =

Artikler du måske vil synes om