Har du et ønske om, at din have skal stå flot og velholdt? Men har du ikke tiden, lysten eller evnerne til selv at klare tjansen? Så er det alfa og omega at hyre haveservice.

I denne oversigt dykker vi ned i, hvad haveservice dækker over, hvilke fordele der er ved hjælpen, og hvad timeprisen typisk er.

5/5 - 3 Stemmer

Hvad er prisen for haveservice?

Prisen for haveservice beregnes ofte ud fra en fast timepris. Timeprisen kan dog variere alt efter, hvilke opgaver der skal løses. Du kan forvente at finde priser omkring de 500 kr. i timen.

sparetip
 
Få den bedst mulige pris på haveservice

Det kan altid betale sig at indhente flere tilbud på håndværkeropgaver.
Det giver dig bedre overblik over opgavens omfang, kendskab til markedets priser og kan spare dig for mange penge.
 
Derudover så er det gratis og uforpligtende!
 
Du udfylder kun én formular, hvorefter 3 håndværkere giver dig deres bedste tilbud og handlingsplan.
Takker du ja, så sikres du gratis med 35.000 kr. fra 3byggetilbud.dk enterprisegaranti.
Det bliver ikke nemmere!

Klik her og hent dine 3 tilbud nu ❯

Der findes omvendt også firmaer, som kører med haveservice på abonnementsbasis. Her kan priserne ramme de 6.560 kr./årligt, når havens areal er omkring 350 kvadratmeter. Det svarer til, at du betaler 546,6 kr. pr. måned

Hvis du vil finde så retvisende en pris som muligt, så indhent gerne uforpligtende tilbud. Det er både en god måde, du kan komme i dialog med forskellige havefirmaer på, og samtidig kan I forventningsafstemt, om de kan løse de opgaver, du ønsker hjælp til.

Du vil opleve, at din pris kan svinge alt efter, hvor meget du vil have hjælp til, hvor ofte du vil have hjælpen, og hvor stor en have du har.  

Hvad dækker haveservice over?

Haveservice kan dække over mange forskellige slags opgaver. For at tage det fra en start, kan det være alt fra græsslåning, beskæring af træer og buske, hækklipning, lugning af bede, gødning, hjælp til bekæmpelse af alger, ukrudtsbrænding eller tagrender, der skal renses.

Det kan også være, der skal startes nye projekter op i haven, hvor der skal anlægges en ny græsplæne, anlægges en ny terrasse, fliser eller måske vil du skabe mere privatliv i haven med et stakit.

Som du nok kan fornemme, kan haveservice dække over mange forskellige opgaver.

Når du skal finde det firma, der skal arbejde i din have, kan der være forskel på, hvad firmaerne tilbyder hjælp til. Her er det en fordel, hvis du vender dine ønsker og behov med dem.

Der vil nemlig være en stor sandsynlighed for, at de kan byde ind med deres hjælp, selv når det ikke er skrevet på deres hjemmeside eller sociale medier.

Fordele ved haveservice

Der er flere fordele, der er værd at fremhæve omkring haveservice. Først og fremmest er det en god mulighed for at du kan nyde godt at din have, men uden at du selv behøver at slide med at fjerne ukrudt, klippe hækken, anlægge nye bede, eller hvad du måtte ønske hjælp til.

For det andet er du selv med til at definere, hvilke opgaver i haven, du ønsker hjælp til. Du kan derfor også kaste dig over det, du helst vil klare og betale dig fra resten.

For det tredje kan du hyre et havefirma til at komme i de intervaller, du ønsker. Du har derfor selv meget at skulle have sagt ift., hvordan din have skal stå.

For det fjerde er der nærmest ikke nogen opgaver, som er for små eller store. Haveservice kan derfor også være til gavn både for dig, som kun har et lille areal, der skal vedligeholdes og for dig, som har et grønt areal til den større side.

For det femte har du mulighed for at udnytte dit håndværkerfradrag, når du hyrer haveservice. Det vil sige, at der kan være gode besparelser at finde – især når du hyrer haveservice på fast basis.

Opsummering omkring haveservice

Haveservice kan være ideelt for dig, som ønsker en hjælpende hånd til haven. Det er uanset, om du ikke har tiden, evnerne eller lysten til at gøre det selv. Det gode ved haveservice er, at det dækker over alt fra græsslåning, hækklipning, rensning af tagrender, anlæg af nyt græs, fliser, bede og meget mere.

Haveservice er på mange måde utrolig fleksibelt, og du er selv med til at sætte dagsordenen for, hvad der skal laves i din have, og hvor ofte du ønsker hjælp. Det skal også fremhæves, at du kan udnytte dit håndværkerfradrag, når du hyrer haveservice. Du kan derfor finde fine besparelser, når der arbejdes i haven.

Timeprisen for haveservice ligger omkring de 500 kr., men varierer alt efter den opgave, der skal løses. Notér dig gerne, at du får den mest retvisende pris, når du selv kontakter en håndfuld firmaer, som du indhenter uforpligtende tilbud fra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Artikler du måske vil synes om