Går du med drømme om at få lavet en ny indkørsel til din bolig eller få hjælp til at vedligeholde din have, så kan du med fordel kontakte en professionel anlægsgartner.

En anlægsgartner kan hjælpe med at anlægge og vedligeholde de grønne arealer. I denne artikel kan vi gøre dig klogere på, hvad det vil koste at hyre en anlægsgartner samt finde informationer om, hvad en anlægsgartner kan tilbyde.

4.7/5 - 3 Stemmer

Hvad koster en anlægsgartner?

Går du med tanken om at pifte din have lidt op eller opgradere din indkørsel. Så kan du få professionel hjælp af en anlægsgartner. En anlægsgartner kan både tilbyde dig rådgivning og sparring i forhold til dine muligheder samt hjælpe med selve implementeringen.

sparetip
 
Få den bedst mulige pris på en anlægsgartner

Det kan altid betale sig at indhente flere tilbud på håndværkeropgaver.
Det giver dig bedre overblik over opgavens omfang, kendskab til markedets priser og kan spare dig for mange penge.
 
Derudover så er det gratis og uforpligtende!
 
Du udfylder kun én formular, hvorefter 3 håndværkere giver dig deres bedste tilbud og handlingsplan.
Takker du ja, så sikres du gratis med 35.000 kr. fra 3byggetilbud.dk enterprisegaranti.
Det bliver ikke nemmere!

Klik her og hent dine 3 tilbud nu ❯

Prisen for en anlægsgartner afhænger i høj grad af opgavens omfang og størrelse. Generelt kan en anlægsgartner hjælpe med mange forskellige opgaver, så den endelige pris kan variere alt efter, hvilken type opgave du skal have hjælp til, hvor stort et areal der skal arbejdes med, samt hvor mange timer det vil tage at løse opgaven.

For at give dig et godt eksempel på prisforskelle, alt efter hvilken opgave du kommer ind med, så kan en opgave være at beskære og vedligeholde en plante eller hæk i en privat have. En anden opgave kunne være at anlægge nye fliser og bede i en større park. Her er opgavens omfang med til at definere den endelige pris. 

For alligevel at give dig et prisestimat på, hvad det koster at hyre en anlægsgartner vil vi gøre det op i en timepris. Ud fra en let screening kan vi konstatere, at en timepris for en anlægsgartner ligger på ca. 350 – 500 kr. i timen. Her kan der komme et yderligere tillæg, hvis der er behov for særlige maskiner eller materialer for at løse opgaven.

Hvad kan en anlægsgartner tilbyde dig?

En anlægsgartner er specialiseret i at anlægge, vedligeholde og arrangere grønne områder. Derudover kan en anlægsgartner kan både hjælpe med mindre og større haveprojekter. Når du kontakter en anlægsgartner, kan du være sikker på, at det er en fagperson, der er uddannet.

Det er en beskyttet titel i Danmark, som man kun bærer, når man har gennemført uddannelsen for at blive anlægsgartner. Du kan derfor generelt forvente en høj faglighed, viden og ekspertise, når du skal have gennemgået din have fra top til tå.

En anlægsgartner har særlig viden om alt fra jord, næring, planter, sten og fliser. Du får derfor den helt rette fagperson på opgaven, når det handler om din have.

Du kan derudover både vælge en anlægsgartner til at designe din have, men også til at hjælpe med at anlægge og arrangere det planlagte design.

Spar penge på at hyre den rette anlægsgartner

Der er flere gode grunde til at vælge en anlægsgartner. Du er garanteret et godt resultat, som du kan nyde i mange år frem. Det vigtigste er dog at vælge den rette anlægsgartner, så du får den bedste pris. I den forbindelse anbefaler vi, at du undersøger markedet for potentielle anlægsgartnere i dit lokalområde.

Du kan starte med at indhente flere tilbud på den specifikke opgave, så du har den bedste indikation af prisniveauet. Det er en fordel, hvis du selv har gjort dig overvejelser om, hvad du kunne tænke dig, eller om du ønsker en vedligeholdelsesfri have.

Konklusion på at hyre en anlægsgartner

Som en kort opsummering af denne artikel, kan vi konstatere, at der er flere gode grunde til at vælge en anlægsgartner. Først og fremmest er det en beskyttet titel, hvorfor du kan forvente en høj faglighed og ekspertise på området. Med en anlægsgartner kan du realisere din drømmehave, som ovenikøbet kan blive lettere at vedligeholde.

Prisen for en anlægsgartner afhænger af opgavetypen, omfanget af opgaven samt den tid, det vil tage at anlægge eller vedligeholde. Du kan som udgangspunkt forvente, at en anlægsgartner tager et sted mellem 350 – 500 kr. i timen. Det er eksklusive leje af maskiner og materialer til at udføre arbejdet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Artikler du måske vil synes om