Energiforbedringer er noget, som mange boligejere tænker over i disse år – både med tanker på det vigtige klimahensyn og økonomi for den…

Lidt har også ret

Energiforbedringer er noget, som mange boligejere tænker over i disse år – både med tanker på det vigtige klimahensyn og økonomi for den enkelte boligejer, men selvom velviljen er til stede, er økonomien ikke nødvendigvis gearet til de helt store projekter.

Bedøm indlæg

Der bliver heldigvis skrevet meget om de forskellige muligheder for at søge om tilskud til energiforbedringer. 

Og det er i den anledning vigtigt at understrege, at en klimaoptimering af din bolig ikke behøver bestå af solcelleanlæg eller jordvarme. Mindre tiltag gør også en forskel. Og kan endvidere udløse et energitilskud.

Tilskuddet er skattefrit og er som udgangspunkt på ca. 0,25 kr. pr. kWt. Hvor meget det betyder for dig i kroner og øre, kan du beregne hos Energikøb, hvor du også skal søge om tilskuddet.

På sitet kan du også se flere detaljer om, hvilke energiforbedringer, der giver dig ret til tilskud.

jumpstory download20200319 110838

Husk at søge om tilskud før du begynder

Det eneste ansøgningen om energitilskud koster dig er lidt tid. Du skal dokumentere før og efter. Og så er det vigtigt, at du er opmærksom på, at du skal søge om tilskuddet, før du begynder forbedringerne.

Når du har oprettet dig på sitet og sendt din ansøgning afsted, modtager du en forhåndsgodkendelse fra Energikøb. Så snart du har din forhåndsgodkendelse, kan du sætte gang i energiforbedringerne.

jumpstory download20200319 110855
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Artikler du måske vil synes om