Når det kommer til bolighandel, er de fleste fokuserede på rådgivning inden for det byggetekniske, økonomiske og juridiske. Mange glemmer forsikringsdelen. Men hvorfor bruge så meget tid, energi og penge på et bolig, hvis du ikke vil passe bedst muligt på din investering efterfølgende?

Få styr på de forskellige forsikringer med en rådgiver

Ejerskifteforsikringer, husforsikringer, entrepriseforsikringer, brandforsikringer mm. kan være relativ svære at finde hoved og hale i. Den uafhængige forsikringsrådgiver kan sikre, at du har overblikket fra starten af. Lad os dykke lidt dybere og få en bedre forståelse.

Bliv forsikret og få tryghed, når du køber bolig

Når du bliver sat i kontakt med en uvildig forsikringsrådgiver, kan du få svar på, hvilke forsikringer du har brug for, hvor meget de skal dække, og hvilken sikkerhed såvel som konsekvens det kan have, hvis du vælger til og fra.

Forsikringsrådgiverens uvildige køberrådgivning er din ven i nøden. Her sikrer du dig, at du tager bedst muligt vare på din drømmebolig. Og eftersom boligkøbet for de fleste vil være deres livs største investering, så giver det ret god mening også at få dig forsikret bedst muligt. 

Bedøm indlæg

Få styr på forsikringerne, før skaden sker

Du har måske været så heldig, at du har fundet drømmeboligen. De helt rette rammer til dine fremtidsdrømme. Derfor er det også ekstra vigtigt, at du passer godt på dit nye hjem. Det gør du blandt andet ved at tegne de rette forsikringer, så du er godt dækket ind, hvis skaden skulle ske.

Har du en boligforsikring og ejerskifteforsikring, før du køber bolig?

Faktisk skal du tænke på forsikring af din kommende bolig allerede før bolighandlen gennemføres. Og her handler det både om boligforsikring og ejerskifteforsikring. Men hvordan ved du, hvad du skal se efter, når du vælger forsikringer? Og har du styr på, hvornår du er dækket godt nok og hvornår, du betaler for meget?

Her kommer den uvildige og erfarne forsikringsrådgiver ind i billedet som den bedste løsning for dig. Med professionel og ikke mindst uvildig forsikringsrådgivning kan du få overblik over alle forholdene og blive rustet til at træffe de rette valg.

Forsikringerne skal tegnes før du bliver boligejer

Det kan virke uoverskueligt allerede at tænke på nye forsikringer, før du har købt din nye bolig.

Dog er det vigtigt, at du tegner en husforsikring, så din nye bolig er dækket allerede fra den dato, du overtager nøglen. Det betyder, at du skal have lavet aftalen og underskrevet en forsikringsaftale, før du for alvor bliver boligejer.

Tilpas dine forsikringer din overtagelsesdato

Desuden skal du være opmærksom på, at din husforsikring dækker fra den rigtige dato. Aftaler du for eksempel med sælger, at du kan flytte ind et par dage før tid, så skal dine forsikringer tilpasses til denne dato. Hvis du ikke har styr på dine forsikringer, er der ingen dækning, hvis boligen eksempelvis brænder.

Ejerskifteforsikring kan være en jungle

Ejerskifteforsikringen er særdeles vigtig at have, når du investerer i en bolig. Det er gennem denne type forsikring, du får dækket omkostninger ved eventuelle fejl og mangler, som tilstandsrapporten ikke har redegjort for.

Hvad dækker en ejerskifteforsikring?

En ejerskifteforsikring  kan være virkelig god at have og løber som regel 5-10 år ud i fremtiden.

Men en ejerskifteforsikring kan også være vanskelig at gennemskue. Der er ofte en hel masse paragraffer og undtagelser fra dækningen. Så det er svært at forstå konsekvenserne til fulde, hvis du ikke er erfaren på dette område allerede.

Få kendskab til ejerskifteforsikringer med en uvildig rådgiver

En ejendomsmægler vedlægger ofte et tilbud på en ejerskifteforsikring fra sælger til en købsaftale. Men er det den bedste og billigste løsning for dig? Ikke nødvendigvis. Husk på, at du har ret til at vælge, hvilken som helst ejerskifteforsikring, der matcher dine behov bedst.

Du bør derfor afsøge markedet og sætte dig ind i detaljerne. Her kan den uvildige forsikringsrådgiver med sin erfaring og sit markedskendskab gøre en kæmpe forskel, så du vælger den helt rigtige ejerskifteforsikring.

Kompetent rådgivning om de rette forsikringer

Den uvildige forsikringsrådgiver gennemgår alle dine forsikringer og stiller skarpt på, hvad du har brug for og hvor meget, du skal forsikre dig for. Hvis først skaden sker, er det for sent at tænke på forsikringer.

Få kendskab til alle forsikringer i forbindelse med din bolig

Og der er mange forsikringstyper, du skal være opmærksom på i forbindelse med dit boligkøb. Selve boligen skal naturligvis forsikres mod skadedyr, rørskader og lignende. Dit indbo skal sikres mod indbrud, brand og lignende. Og så er der hele konceptet med ejerskifteforsikringen. Hvordan var det nu lige med det?

Uvildige forsikringsrådgivere giver dig overblik

Med den kompetente forsikringsrådgivning får du et overblik over dine forsikringer og dine nye forsikringsbehov. Hvor meget skal du dækkes? Og hvor længe skal din ejerskifteforsikring løbe?

Forsikringsrådgiverne giver dig den nødvendige forståelse og vejledning, så du kan træffe de rette valg for dig og dit hjem. Det handler i sidste ende om, at du kan føle dig tryg og nyde dit nye liv som boligejer uden unødige bekymringer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Artikler du måske vil synes om