Er det blevet tid til, at dit gulv skal isoleres? Så er der alle gode grunde til at finde en god pris.

Når det er sagt, hvad er det så helt præcist, at gulvisolering er? Og hvad vil det koste dig? Det får du svarene på herunder. 

5/5 - 2 Stemmer

Forstå gulvisolering hurtigt

Der er forskellige måder, du kan isolere din bolig på; gulvisolering er en af dem. Selvom du måske skulle tro, at dit hus er tæt, når det bygges, så kan det kræve lidt ekstra hjælp, når huset skal holde på varmen.

Med gulvisolering kan du mindske den varme, som ryger ud af din bolig. Samtidig vil du selvfølgelig også gerne undgå, at der kommer for meget kulde op fra gulvet. 

Hvis du bor i et ældre hus, så kan der være et ekstra behov for, at du kigger på din gulvisolering. Gulvisolering i disse huse er oftest ikke til stede, ellers er isoleringen lavet så dårligt, at den ikke kommer din bolig til gavn.

Alt efter hvad gulvet er lagt ovenpå, så kan det give udfordringer med skimmelsvamp. Det vil også sige, at der er flere gode grunde til, at du skal kigge på din gulvisolering; prøv at læse med herunder. 

sparetip
 
Opnå bedre gulvisolerings priser:

Vores bedste tip til læserne er altid at indhente flere tilbud inklusiv energitilskud.
Det er en nem måde, at kende til omfang & pris på din gulvisolering.
 
Specielt, når det er gratis og uforpligtende!
 
Du udfylder kun én formular, hvorefter op til 4 håndværkere giver dig deres bedste tilbud og handlingsplan.
Det bliver ikke nemmere!

Klik her og hent dine 3 tilbud nu ❯
Screenshot 20211027 112225 Instagram
Foto: helene_skanberg

Find din gulvisolerings pris 

Der findes forskellige måder, dit gulv kan isoleres på – og det vil også afspejle sig i forskellige priser. Din pris vil variere alt efter det isoleringsmateriale, der vælges, og hvordan det er muligt at isolere i netop din bolig.  

For at få en fornemmelse af konkrete priser, kan du se forskellige bud herunder:

  • Skal gulvet brækkes op, isoleringen lægges og nyt gulv på efterfølgende, kan kvadratmeterpriserne være 1.300 kr. til 1.700 kr. 
  • Skal din bolig have lagt et nyt terrændæk under boligen, kan kvadratmeterprisen være 3.000 kr. 
  • Skal boligens fundament samt soklen isoleres, kan meterprisen lyde på 2.000 kr.

Indhent priser på gulvisolering 

Hver gang der skal laves større projekter i dit hjem, så er det et must at indhente forskellige tilbud på, hvad arbejdet vil koste dig. Det kan nemlig give dig et godt overblik over, hvad arbejdet vil koste dig, hvad der skal laves, og hvor mange timer der skal bruges på det.

Det er både en fordel for dig, når firmaet går i gang med arbejdet. Du har nemlig hele tiden en aftale, du kan henvise til. Men – det har også den fordel, at du kan sammenligne tilbud fra forskellige firmaer. På den måde kan du se, hvor du får mest for pengene, og hvor du oplever den bedste service. 

Selvom det kan virke attraktivt at gå efter den billigste pris, så vil de fleste gerne handle med et firma, som giver god rådgivning, og som leverer arbejde i høj kvalitet. Og det får man oftest først en fornemmelse af, når man snakker med de firmaer, som kan løse opgaven for en. 

Det er også en fordel, hvis du indhenter 3 forskellige tilbud på priser på gulvisolering. Det giver dig et godt udsnit af, hvordan prisniveauet er, og hvad du kan forvente, når der skal lægges gulvisolering i dit hjem. 

Hvorfor laver man gulvisolering? 

Når et gulv isoleres, sikres det, at gulvet bliver mere tæt. Fordelen ved det er, at din bolig bedre kan holde på den varme, som du fyrer med. Det betyder både en mindre varmeregning, og det betyder, at der bliver mindre fodkoldt.

Gulvisoleringen er nemlig med til at mindske den varmeoverførsel, som kan være mellem etager. Men vidste du også, at det kan være med til at reducere støj, når du får lavet en gulvisolering? Det kan især være en fordel for dig, som har et hus i flere plan. 

Kan du selv isolere gulvet? 

Medmindre du har erfaring med at isolere gulve, så er det en god idé, at du overlader arbejdet til professionelle. Der er nemlig mange ting, du skal være opmærksom på – bl.a. hvad det er for en gulvkonstruktion, du har – altså hvad er det, der er under dit gulv. Derudover kan det også kræve, at du har særlige maskiner til rådighed, alt efter hvordan isoleringen skal lægges. 

Der er også forskellige regler, du skal kende til, før gulvet kan isoleres. Reglerne går bl.a. på, hvor meget gulvet skal isoleres, så det kan sikres, at boligen lever op til bestemte standarder. Du ville derfor også skulle læse op på, hvad Bygningsreglementet slår fast. 

Du vil også opleve flere fordele, når du hyrer professionelle til arbejdet. Lad os prøve at se på nogle af dem. 

Fordele når du hyrer hjælp til gulvisolering 

Når du hyrer professionel hjælp, er du først og fremmest helt sikker på, at arbejdet bliver udført korrekt – og det ønsker de fleste, når de skal betale for håndværk, der laves i hjemmet. 

For det andet er der ofte garanti at hente på håndværkeres arbejde med gulvisolering – det betyder også, at du har en sikkerhed for din gulvisolering i mange år frem. 

For det tredje kan du formentlig få håndværkerfradrag på arbejdet, der laves. Det betyder, at der også er økonomiske fordele ved at hyre professionel hjælp. Her skal du bare være opmærksom på, at papirarbejdet er i orden – der er nemlig nogle krav fra SKAT, før du kan få dit fradrag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Artikler du måske vil synes om