Går du og drømmer om at få lagt nyt gulv i din bolig eller sommerhus? Så er du kommet et skridt tættere på drømmen.

I denne artikel kan du blive klogere på, hvad det koster at hyre en professionel gulvmand til at lægge gulv. Du kan også finde opskriften på, hvordan du finder den bedste pris på at få lagt gulv.

3.7/5 - 4 Stemmer

Hvad er prisen for at hyre en gulvmand?

Prisen for at hyre en professionel gulvmand til at lægge gulv i din bolig, afhænger af flere faktorer. Først og fremmest afhænger det af, hvor stort arealet er, der hvor der skal lægges nyt gulv.

sparetip
 
Få den bedst mulige pris på en gulvlægger

Det kan altid betale sig at indhente flere tilbud på håndværkeropgaver.
Det giver dig bedre overblik over opgavens omfang, kendskab til markedets priser og kan spare dig for mange penge.
 
Derudover så er det gratis og uforpligtende!
 
Du udfylder kun én formular, hvorefter 3 håndværkere giver dig deres bedste tilbud og handlingsplan.
Takker du ja, så sikres du gratis med 35.000 kr. fra 3byggetilbud.dk enterprisegaranti.
Det bliver ikke nemmere!

Klik her og hent dine 3 tilbud nu ❯

Herudover er der forskel på prisen alt efter, den type og variant af gulv, som du ønsker at beklæde din bolig med. Sidst men ikke mindst afhænger den endelige pris også af den tid, som den professionelle gulvmand vurderer, det vil tage at løse opgaven.

Hvis ikke du skal have lagt nyt gulv, men gulvet bare trænger til en gulvafslibning, er prisen naturligvis også billigere sammenlignet med at få lagt et nyt gulv. Hvis gulvet skal have en gulvafhøvling og overfladebehandling, vil det naturligvis være et større indgreb, hvorfor prisen også vil være højere.

Du bør derfor tage stilling til om dine gulve skal slibes, afhøvles, overfladebehandles, eller om du skal have lagt helt nyt gulv. Hvis du ønsker at lægge et helt nyt gulv, bør du undersøge dine muligheder, da priserne kan variere meget alt efter, om du vælger epoxy gulv, træbrædder eller vinylgulv.

Hvilke opgaver kan en gulvmand løse for dig?

En professionel gulvmand kan faktisk løse mange forskellige opgaver, når det kommer til gulvet. Det er alt lige fra at hjælpe dig med helt ny gulvbeklædning og til at reparere det eksisterende gulv.

Det er naturligvis ikke til at komme uden om, at der vil komme slitage i form af ridser, mærker og pletter ved almindelig brug. Det kan komme fra møbler, der bliver flyttet rundt på, hvis du spilder væske som kaffe, vin eller andet.

Alt efter hvor dybt slitagen trænger ned i trægulvet, vil en professionel gulvmand kunne genskabe den flotte overflade med enten en gulvafslibning eller gulvafhøvling.

Er du i tvivl om, hvilken løsning der vil egne sig bedst til din bolig, kan du også få professionel rådgivning og sparring af en gulvmand. Her kan du få fremlagt forskellige materialer, som du kan vælge imellem med fokus på dine ønsker og præferencer.

Med en gulvmand er du garanteret et godt slutresultat, som du kan nyde godt af i mange år frem. Der er som udgangspunkt altid garanti på det udførte arbejde frem for, hvis du selv kaster dig over opgaven.

Find den bedste pris på en gulvmand

Når du skal finde den bedste pris på en gulvmand, er det væsentligt at undersøge markedet. Der kan være store forskelle i prisen og kvaliteten af det udførte arbejde fra den ene gulvmand til den anden. Det er ikke ensbetydende med at den billigste eller dyreste pris, som du får fremlagt, er den bedste.

Du bør derfor som udgangspunkt starte med at søge lokalt i den by, som du bor i. Det er som regel også billigst, da du ikke skal betale for transport. Det er samtidig et plus, hvis du ser nærmere på kundernes erfaring med den aktuelle gulvmand. Det giver en god indikation af, hvad du selv kan forvente af det færdige resultat.

Til sidst kan du indhente et tilbud fra flere professionelle og lokale fagfolk. Det giver dig en god indikation af prisniveauet for opgaven.

Konklusion på at hyre en gulvmand

Som en kort opsummering af artiklen, er det klart bedst og billigst at hyre en professionel gulvmand frem for at lægge gulvet selv. Dermed er du sikker på et ensartet og godt resultat, som du kan nyde i mange år frem. Det vigtigste er at bruge tid på at undersøge markedet og prisniveauet, inden du vælger en gulvmand til opgaven.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Artikler du måske vil synes om