Går du med tanker om at hyre en vinduespudser? Så er der flere gode grunde til at slå til.

I denne korte guide dykker vi ned i nogle af årsagerne til, at du bør hyre professionel vinduespudsning, og hvad prisen er.

5/5 - 1 Stemmer

Hvad er prisen for en vinduespudser?

Hvis tiden er inde til at hyre en vinduespudser, så er du sikkert nysgerrig på, hvad prisen er.

sparetip
 
Få den bedst mulige pris på en vinduespudser

Det kan altid betale sig at indhente flere tilbud på håndværkeropgaver.
Det giver dig bedre overblik over opgavens omfang, kendskab til markedets priser og kan spare dig for mange penge.
 
Derudover så er det gratis og uforpligtende!
 
Du udfylder kun én formular, hvorefter 3 håndværkere giver dig deres bedste tilbud og handlingsplan.
Takker du ja, så sikres du gratis med 35.000 kr. fra 3byggetilbud.dk enterprisegaranti.
Det bliver ikke nemmere!

Klik her og hent dine 3 tilbud nu ❯

Skal der pudses mellem 1-10 vinduer ude, starter priserne typisk ved 99 kr. Skal arbejdet kombineres med vinduerne inde, begynder prislejet omkring 250 kr.

Ønsker du hjælp til 11-14 vinduer ude, finder du priser fra 119 kr. Hvis der også skal pudses vinduer inde, begynder priserne ofte ved 297 kr.

For at få så retvisende en pris som muligt, kan du selv tage kontakt til en vinduespudser. Her kan du indhente et tilbud på netop din bolig. Det er og bliver den bedste måde, du kan finde den mest præcise pris på.

Der kan nemlig også være forskel i prisen alt efter, hvilke vinduestyper du har, hvor svære de er at komme til og selvfølgelig hvor mange vinduer, der skal gøres rent. I nogle tilfælde kan du også opnå en skarpere pris, jo oftere vinduespudseren skal komme.

Derfor skal du hyre en vinduespudser

Som boligejer, lejer m.m. kender du sikkert alt til de mange praktiske opgaver, der skal ordnes i hjemmet. Det betyder også, at to-do-listen hurtigt kan vokse sig stor. Hvis vinduespudsning er en af de ting, du sjældent får prioriteret, så er der god hjælp at hente ved en vinduespudser.

Lad os prøve at fremhæve nogle af grundene til, at du bør hyre en vinduespudser:

For det første kan en vinduespudser mere eller mindre hjælpe med alle de vinduer og ruder, du måtte have derhjemme. Derudover har denne fagperson alle de nødvendige redskaber til rådighed, så dine ruder kan stå helt rene og pæne bagefter.

For det andet kan der laves faste aftaler med en vinduespudser. På den måde kan du få vasket og pudset ruderne med bestemte intervaller, så du altid er sikret, at ruderne får en kærlig hånd.

For det tredje kan du ofte få tilpasset hjælpen til de behov, der måtte være i din bolig. Det kan f.eks. være, at du ønsker, at ruderne inde i boligen også skal gøres rene. Samme fleksibilitet kan du ofte også finde, når det kommer til, hvor ofte du ønsker, at vinduespudseren skal komme.

For det fjerde kan du finde professionel vinduespudsning til overkommelige priser. Ofte er priserne fastsat efter antallet af ruder, der skal arbejdes med. Det gør det også nemmere at udregne, hvad det ca. vil koste dig.

For det femte kan du spare mere tid i din hverdag, når du hyrer professionel vinduespudsning. Tid er nemlig en af de ting, som de fleste kan bruge mere af, og med hjælp til vinduerne, får du frigjort endnu mere tid til opgaver eller andet, du hellere vil bruge din energi på.

Opsummering omkring en vinduespudser

Der er god grund til at hyre en vinduespudser, hvis du vil have frigivet mere tid til andre praktiske opgaver. En vinduespudser kan hyres til at komme med faste intervaller, har alle de nødvendige redskaber til rådighed, og kan både hjælpe med ruderne inde og ude.

En vinduespudser prissætter ofte sin hjælp alt efter, hvor mange ruder der skal pudses, hvor svære de er at komme til, og hvor svære de er at arbejde med.

Skal du have rengjort mellem 1-10 ruder ude, starter priserne ved 99 kr., og 119 kr, hvis arbejdet skal kombineres med ruderne inde i din bolig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

8 − eight =

Artikler du måske vil synes om