En blikkenslager kan hjælpe med mange forskellige opgaver for både private og erhverv. Det kan være opgaver som at udforme en trappe til din bolig eller udskifte et vandrør.

I denne artikel kan du blive klogere på, hvad en blikkenslager koster i timen, samt hvordan du indhenter den bedste pris på en blikkenslager.

3.7/5 - 3 Stemmer

Hvad koster en blikkenslager?

Prisen for en blikkenslager bliver typisk afregnet efter en timepris. Timeprisen kan variere alt efter, hvor meget erfaring den aktuelle blikkenslager har, samt hvor du befinder dig geografisk. Du kan som udgangspunkt forvente, at timeprisen for at hyre en blikkenslager vil være mellem 200 – 600 kr. inklusive moms.

sparetip
 
Få den bedst mulige pris på en blikkenslager

Det kan altid betale sig at indhente flere tilbud på håndværkeropgaver.
Det giver dig bedre overblik over opgavens omfang, kendskab til markedets priser og kan spare dig for mange penge.
 
Derudover så er det gratis og uforpligtende!
 
Du udfylder kun én formular, hvorefter 3 håndværkere giver dig deres bedste tilbud og handlingsplan.
Takker du ja, så sikres du gratis med 35.000 kr. fra 3byggetilbud.dk enterprisegaranti.
Det bliver ikke nemmere!

Klik her og hent dine 3 tilbud nu ❯

Herudover kan der komme tillæg til prisen, hvis der skal bruges materialer, reservedele eller en servicevogn for at løse opgaven.

Den endelige pris på opgaven afhænger af, hvad det vil tage af tid for blikkenslageren at løse opgaven. Det er som udgangspunkt en individuel vurdering. Derfor er det en fordel, at du indhenter flere tilbud på opgaven, så du har det mest retvisende billede af prisniveauet.

Hvilke opgaver kan en blikkenslager løse for dig?

Som sagt kan en blikkenslager løse mange opgaver for dig i hjemmet og for en virksomhed. En blikkenslager er specialiseret i alt med metal. Det betyder, at du kan få hjælp til at få lavet diverse løsninger i hjemmet af metal.

Det kan være aktuelt, hvis du ønsker en ny trappe, gelænder eller en balkon af stål. Fordelen ved at vælge en blikkenslager er, at du kan få lavet en løsning efter meget præcise mål. Herudover kan du vælge, hvilket metal som slutproduktet skal udformes i.

En uddannet blikkenslager kan også hjælpe med at lægge nyt tag på din bolig. Her kan du vælge mellem flere forskellige løsninger alt efter, hvad du selv har af præferencer, og hvad der passer æstetisk til ejendommen. Det kan f.eks. være, hvis du ønsker at få lagt naturskifer som tag.

Andre opgaver som en blikkenslager også kan hjælpe med, er at fremstille tagrender, døre, riste og mange andre stålkonstruktioner.

Kan du selv udføre blikkenslagerarbejde?

Generelt er der ingen regler for, at du ikke må udføre det arbejde, en blikkenslager kan udføre. Det er dermed hverken en beskyttet titel eller et erhverv, som kræver en autorisation på samme måde som en VVS-mand.

Det er dog et krævende arbejde, som blandt andet stiller høje krav til ekspertise og viden for at kunne få et tilfredsstillende resultat. Hvis du derfor ikke har erfaring eller viden omkring arbejdet, der skal laves, anbefaler vi, at du hyrer en professionel blikkenslager til opgaven.

Da en blikkenslager er uddannet og ofte har flere års erfaring med at arbejde med metal, kan du med garanti forvente et godt resultat, som du kan nyde godt af i mange år frem.

Find den bedste pris på en blikkenslager

Når du skal hyre en blikkenslager, bør du undersøge markedet, inden du tager din beslutning. Det er sjældent, at det første tilbud du får, er det bedste. Da der er mange blikkenslagere på markedet, bør du indsnævre søgningen til den lokale by, som du bor i. Det gør din søgning mere relevant, og vil som regel også være den billigste løsning.

Her kan du med fordel undersøge, hvilke løsninger blikkenslageren tilbyder, tidligere har udført, og hvad kunderne siger til det endelige resultat. Det giver som regel en god indikation af, hvad du selv kan forvente.

Til sidst kan du indhente et tilbud fra flere af dem, som du har en god fornemmelse af. Dermed får du et indblik i prisniveauet for at løse opgaven samt forskellige løsninger for at komme bedst i mål med opgaven. 

Konklusion på at hyre en blikkenslager

Ud fra denne artikel kan vi konkludere, at du som udgangspunkt godt må udføre det arbejde, som en blikkenslager kan udføre. Dog vælger langt de fleste at hyre en uddannet og erfaren blikkenslager, når de skal have lagt nyt tag på deres bolig eller carport. Timeprisen for en blikkenslager varierer mellem 200 – 600 kr. i timen inklusive moms.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Artikler du måske vil synes om