Dækker din husforsikring alle bygningerne på din matrikel eller kun hovedhuset? Har du ansvarsforsikring, eller skal du…

Undersøg markedet

Dækker din husforsikring alle bygningerne på din matrikel eller kun hovedhuset? Har du ansvarsforsikring, eller skal du selv betale, hvis andre kommer til skade?

Bedøm indlæg

Der er kæmpestor forskel på, hvad de forskellige husforsikringer dækker. Det kan være lidt af en jungle at navigere i, og du bør derfor nærstudere din police grundigt. Og evt. hente hjælp fra en uvildig forsikringsrådgiver, før du tegner din husforsikring.

Hvis du står overfor at skulle tegne en husforsikring, bør du indhente tilbud fra flere forskellige forsikringsselskaber. Der kan være stor forskel på såvel pris som dækning, og det kan være svært at overskue den bedste løsning, hvor det anbefales at kontakte en uvildig rådgiver.

floor plan 1474454 1280 12

Hvad er dækket?

Det fremgår af din police, hvor mange bygninger, din husforsikring omfatter. Som regel er det jo alle bygninger på din grund, men hvis du nu bygger et nyt haveskur eller en ny garage, skal du selv huske at melde denne nye bygning til forsikringsselskabet. Ellers er den ikke dækket af din forsikring.

Desuden kan din husforsikring indeholde både retshjælpsdækning og ansvarsforsikring. Og det er bestemt ikke uvæsentligt for dig at vide, om du har økonomisk støtte til evt. advokatbistand, og om du selv skal punge ud, hvis dele af din bygning volder skade på andre. F.eks. hvis en tagsten fra dit tag, lander midt i naboens drivhus.

Sikr dig, at du ved, hvor meget, du er dækket. Især for din egen skyld. Har du svært ved at overskue tilbud og policer fra de forskellige forsikringsselskaber, så hent hjælp fra en professionel forsikringsrådgiver, der helt uvildigt kan guide dig frem til det bedste valg for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Artikler du måske vil synes om