Banken giver dig rådgivning om din økonomi. Rådgivningen fra din bank virker gratis, fordi du ikke får en regning, når du forlader banken. Men du slipper ikke for at betale for rådgivningen gennem gebyrer på dine lån og investeringer eller ved, at banken anbefaler dig dyre produkter, som banken selv får provision for.

Uafhængige økonomiske rådgivere får ikke provision eller anden belønning for at sælge dig bestemte produkter. De uvildige økonomiske rådgivere tjener deres penge på at sælge dig køberrådgivning – ikke produkter.

Bedøm indlæg

Der skal også være plads til drømmene i din boligøkonomi

Når du står over for et boligkøb, renovering eller nybyggeri, så er det i de fleste tilfælde også dit livs største investering. Derfor er det alfa og omega, at du får valgt det rigtige lån.

Få det bedste udgangspunkt fra starten af

Selvom du med 100% sikkerhed løbende vil omlægge det, når der opstår muligheder for at optimere din økonomi, så er det ikke desto mindre vigtigt at have det bedste udgangspunkt fra starten af.

Men hvordan ved du, hvilket lån du skal vælge? Hvornår er vilkårene ikke bare fair, men også til din fordel? Har du den nødvendige indsigt i markedet, så du kan forhandle om alt fra rentesatser til gebyrer med dit pengeinstitut?

Få styr på din økonomi og udlev boligdrømmene

Dertil kommer alle overvejelserne om, hvor dyrt, du bør købe. For én ting er, hvor stort et boliglån pengeinstituttet er klar til at bevillige dig, noget andet er, hvordan din fremtidige økonomi som boligejer kommer til at se ud. Der er mange vigtige aspekter, du skal overveje, så du sikrer, at din fremtid i din nye bolig rent faktisk kan blive, som du drømmer om.

Det er vigtigt, at du træffer de rigtige boligvalg, så du kan leve og ikke kun overleve med din økonomi.

Prisforhandling og boligøkonomi

Før du når så langt, at du kan lægge et bud på din drømmebolig, starte renoveringen eller påbegynde et nybyggeri, skal du have styr på økonomien. Det kan virke kompliceret og til tider helt uoverskueligt at gennemskue bankernes og realkreditinstitutternes forskellige lånetyper.

Få hjælp af en professionel køberrådgiver til at gennemskue lånetyperne

Med en professionel køberrådgiver har du fagekspertisen i ryggen. I stedet for blot at acceptere det beløb, din bank angiver som din maksimale købesum, bør du lade en økonomisk rådgiver gennemgå din situation. Herefter får du et overblik over dine muligheder i markedet, som ikke kun er begrænset af din banks lånetilbud.

Ved at benytte en økonomisk rådgiver får du styr på boligøkonomien, så du ved, hvad du går ind til. Men du får også en personlig rådgiver, der kan bistå dig i eller foretage forhandlingerne for dig. Både de økonomiske forhandlinger med de respektive pengeinstitutter og selve prisforhandlingen med sælgers mægler.

I en bolighandel er der mange steder at spare penge, og det hele starter med den bedste finansiering, hvorefter forhandlingen om købsprisen typisk også er sted, hvor der kan hentes en besparelse med den rette rådgivning. Det er summen af de forskellige indsatsområder, som definerer din fremtidige økonomi.

Den uvildige økonomiske rådgiver skaber overblik og sikkerhed

Det er vigtigt, at du får startet dit liv som boligejer med de rette forudsætninger, og du har en klar forståelse af, hvilke konsekvenser dit boligkøb, renovering eller nybyggeri får for din privatøkonomi.

Få luft i budgettet med den rette rådgivning

Det handler ikke bare om, om du må låne pengene. Men i høj grad også om, hvordan dit liv bliver, når du tager et lån. Du skal tage højde for afdrag de næste mange år. Der skal være luft i dit budget til, at du kan leve i dit nye hjem og ikke bare overleve.

Valget af låntype er et væsentligt punkt. Det får stor betydning for din fremtid som boligejer. Med den rette professionelle vejledning fra uvildige køberrådgivere bliver du klædt på til at træffe de rigtige valg for din økonomi, så du er bedre rustet før forhandlinger med bank og realkreditinstitutter. Eller du kan vælge at lade den erfarne rådgiver stå for forhandlingerne på dine vegne.

Få det bedste udgangspunkt for den bedste investering

Ved at benytte økonomisk rådgivning fra en uvildig køberrådgiver, der ikke har relation til dit pengeinstitut eller realkreditinstitut, sikrer du dig, at du har overblik over alle dine muligheder i markedet. Dermed får du det bedste udgangspunkt for den bedste finansiering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Artikler du måske vil synes om
luke tanis qvgwkhhl0xq unsplash
Læs mere

Sådan køber du bolig – trin for trin

Vil du udleve din boligdrøm? Måske bliver du holdt tilbage af tanker om advokatforbehold, tilstandsrapporter, forsikringer og fremvisninger…