Trænger klinkerne eller fliserne i køkkenet eller badeværelset til fornyelse? Så kan vådrumstapet være lige den løsning, du leder efter. Vådrumstapeter er et stort hit i Danmark og generelt andre steder i verden.

Derfor er det også et produkt, man har udviklet på gennem mange år. Det betyder, at du kan finde et stort udvalg af vådrumstapeter i forskellige farver og udgaver.

5/5 - 1 Stemmer

Tapet og maling slået sammen

Hvis du er på udkig efter en anden smartere og mere elegant løsning til vådrum end fliser og klinker, kan et bud være vådrumstapet og maling.

Vådrumstapet er tapet, der særligt er udviklet til at kunne håndtere store temperaturforskelle og fugt, hvorfor det er ideelt i rum som et køkken eller badeværelse. Vådrumstapet er et materiale, der er vandafvisende og slidstærkt. Det betyder blandt andet, at du også kan anvende vådrumstapet inde i en bruseniche.

Vælger du vådrumstapet betyder det ikke, at du ikke samtidig kan have vægge, der er malet. Du har nemlig god mulighed for at kombinere vådrumstapet med maling, som kan bruges i vådrum. Du kan derfor skabe dine helt egne og unikke løsninger, når du slipper kreativiteten løs.

sparetip
 
Nem måde at hente en bedre pris på opsætning af vådrumstapet:

Vores bedste tip til læserne er altid at indhente flere tilbud. Det er en nem måde, at kende til omfang & pris på opsætning af vådrumstapet. Specielt, når det er gratis og uforpligtende! Du udfylder kun én formular, hvorefter 3 håndværkere giver dig deres bedste tilbud og handlingsplan. Takker du ja, så sikres du gratis med 35.000 kr. fra 3byggetilbud.dk enterprisegaranti. Det bliver ikke nemmere!

Klik her og hent dine 3 tilbud nu ❯

Priser på professionel lagt vådrumstapet

Hvis du er på udkig efter professionel hjælp til vådrumstapet, finder du timepriser, der starter fra omkring 500 kr. Et godt tip er, at der kan være penge at spare, hvis du vælger at sætte en timelønnet lærling eller en timelønnet arbejdsmand på opgaven. Det kan være næsten 100 kr. billigere i timen for dig, end hvis du sætter en malersvend på opgaven.

Du skal være opmærksom på, at malerfirmaer kan have en minimumspris på det projekt de går ind i. F.eks. er der firmaer, som ikke tager opgaver ind på vådrumstapet, som er under 3.700 kr. for alt arbejdet.

Den endelige pris for at få monteret vådrumstapet på badeværelset eller køkkenet handler i stor grad om, hvor mange kvadratmeter du skal bruge. Om du vælger at gøre det selv eller hyre en professionel fagmand til opgaven, har naturligvis også en stor indflydelse på prisen, da timerne der skal lægges i projektet, er en stor del af opgaven. Vil du selv klare arbejdet, kan du finde vådrumstapet i prisklasser fra 500 kr. til 1200 kr., hvor rullerne måler 10 meter x 0,53 cm.

Tapeter som er vandtætte

Kunsten er at skabe et hjem, der er personligt og med fokus på at skabe noget unikt, der skiller sig ud fra mængden. Med tapeter der er vandtætte, kan du udskifte de gamle klinker og fliser med et nyt udtryk.

Det er en løsning, som både er holdbar i mange år frem, men som også skaber en ny udstråling på badeværelset. Det er naturligvis også en løsning, dine gæster vil bemærke, da du får en helt særlig stemning i disse rum med et vådrumstapet frem for klinker.

Brug kun godkendt vinylmaling

Der findes som udgangspunkt forskellige typer af vådrumstapeter. Her kan du med fordel vælge vinyl, da det er et slidstærkt materiale, der ofte også anvendes som gulv. Vinyl er ikke kun et slidstærkt materiale, men en elegant måde at give nyt liv til dit badeværelse på. Her kan du vælge mellem et stort udvalg af vinyltapeter.

Når du vælger vinylmaling eller vinyltapet som vådrumstapet, så er det vigtigt, at du bruger en variant, der er godkendt til vådrum. Hvis ikke det tapet eller maling du bruger er godkendt til vådrum, kan du ikke vide dig sikker på, om det virker optimalt på badeværelset. Det vil dermed kunne give fugtskader, da det ikke afviser vand og fugt.

Vores anbefaling er derfor, at du vælger en GVK-autoriseret fagmand til at montere vinyltapetet på dit badeværelse eller køkken, så du er sikker på et godt resultat.

Et alternativ til klinker

Hvis du er ved at være træt af dine klinker eller fliser, som du i dag har på badeværelset, er der heldigvis en løsning, så det kan ændres. Ved at vælge vådrumstapet får du en prisbillig løsning, som er mindst lige så holdbar og vandafvisende.

Vådrumstapeter i form af vinyltapet eller vinylmaling, giver dig en fantastisk løsning, der vil være iøjnefaldende, når man træder ind i rummet. Det er dermed et oplagt og godt alternativ til de traditionelle klinker.

Maling af klinker

Hvis du har klinker eller fliser på dit badeværelse eller køkken i dag, som du ønsker en anden løsning på, er der også en anden løsning end vinyltapet. Klinker er generelt en god løsning til ens badeværelse eller køkken, da det også er bedre til at holde på varmen.

Du kan derfor vælge at male klinkerne i stedet for at udskifte dem. Det er en løsning, der giver samme gode resultat som i dag, men hvor du naturligvis sparer penge på, hvad det vil have krævet at udskifte de eksisterende klinker med nye klinker.

Hvis du vælger maling af klinkerne, er det vigtigt at sikre dig, at den maling du anvender, er beregnet til vådrum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

17 − 7 =

Artikler du måske vil synes om
Mand maler vinduer
Læs mere

Skal vinduerne males?

I dette indlæg vil du finde ud af det mest essentielle når du skal male vinduer. Vinduesmaling er…