Er du klar til at realisere din drømmebolig? Uanset hvad du skal have bygget, så er du havnet det helt rigtige sted.

Vi brænder for at sikre boligkøbere de bedste betingelser. Vi har samlet alt den viden, sparring og rådgivning, som du har brug for. Om du skal bygge nyt eller til, stort eller småt, så kan vi sikre dig et overblik fra start til slut og få dig trygt i mål.

Bedøm indlæg

Vi har inddelt en typisk renovering i fem faser, som varierer alt afhængig af, om du skal renovere eller bygge om.

Renovering af hus

Vi har inddelt din renovering i fem faser. Hver fase er fyldt med inspirerende indhold og relevante produkter, så du kan træffe de rigtige boligvalg.

Hvad er dine drømme og behov?

Drømmer du om at købe en bolig og selv stå for renoveringen? Eller du har måske allerede købt boligen, som trænger til fornyelse og en kærlig hånd? Måske vil du gerne renovere udvendigt eller måske ønsker du bare at give dit hjem et mere moderne udtryk indenfor. Uanset om du står overfor en mindre eller større renovering, så vil vi sørge for, at du har det bedste udgangspunkt for at træffe de rigtige boligvalg.

Realiser din renoveringsdrøm

Der er ingen grænser for drømme, og det er helt ok at drømme stort. Vil du have et nyt vindue i stuen, så du kan se direkte ud til din skønne have fra sofaen? Udskifte de gamle laminatgulve med smukt nyt sildebensparket af egetræ? Total udskiftning af det gamle gul-brune badeværelse, så det får et mere lyst og moderne udtryk? Der er utallige overvejelser og ikke mindst muligheder, som du skal forholde dig til i forbindelse med en renovering. Selvom du måske har allerede har kastet dig over en renovering før og ved, hvad du har i vente, så kan du stadig blive overrasket over de mange ting, som du skal tage stilling til.

Hvad enten du vil give en helt ny funktion til et rum, optimere det gamle badeværelse, eller restaurere et gammelt hus med respekt for den originale byggestil og den arkitektoniske historie. Uanset om dit renoveringseventyr blot har fokus på udsyn og lysindfald, eller om det er en totalisolering af hele huset, så er der mange ender, der skal mødes for at realisere din boligdrøm.  

Fordelen ved at renovere

Der er mange fordele ved at renovere. Du kan blandt andet både få sat dit helt eget præg på dit hjem, og samtidig kan du øge værdien af din bolig.

Det betyder meget, at du fra starten af gør det helt klart, hvad du ønsker at få ud af din renovering. For at hjælpe dig med et gennemgående overblik og det bedste udgangspunkt på din forestående rejse har vi inddelt renoveringsprocessen i fem faser.

Træf de rigtige valg

I hver af de fem faser vil vi præsentere dig for relevante værktøjer, artikler og køberrådgivning, så du er klædt på til at træffe de rigtige boligvalg og komme trygt i mål med din renovering.

Afklaringsfase: Klar til afklaring og forberedelse?

Kunne du ikke finde drømmeboligen, og har bestemt dig for selv at skabe den? Har du selv visionen til gøre din boligdrøm til virkelighed? Har du styr på den røde tråd, materialer og ikke mindst de bærende vægge? Kan du selv komme i mål med din renovering, eller har du brug for professionel rådgivning? Formålet med afklaringsfasen er at sikre dig det bedste overblik og udgangspunkt, så du kan træffe de rigtige boligvalg og komme godt i mål med din renovering. 

Lav et grundigt researcharbejde

Om du står overfor en større eller mindre renovering, så er der mange forhold, som du skal have styr på. Der er mange ender, der skal mødes og derfor er det vigtigt, at du får lavet et grundigt researcharbejde, så du sikrer dig overblikket gennem hele processen. Dermed kan din boligdrøm blive til virkelighed. 

Selvom du sikkert ofte føler dig på udebane, så er det vigtigt, at du laver en masse research. Det kan i sidste betyde en verden til forskel og sikre, at du træffer de rigtige boligvalg og din boligdrøm kan blive til virkelighed. Brug dit netværk, dine venner og din familie. Der er sikkert mange, som også har været igennem en renovering og glædeligt deler deres erfaring med dig. Det er også en god idé at få snakket med nogle professionelle fagfolk, så du også har den nødvendige faglighed på din side. Typisk er der så mange forskellige overvejelser at gøre sig i forbindelse med en renovering, at du typisk ikke har alle fagligheder i dit personlige netværk og derfor kan få fordel af professionel rådgivning.

Projektstart: Er du klar til at renovere?

Du skulle på nuværende tidspunkt have gjort dig mange forskellige overvejelser omkring dit renoveringsprojekt, og du skal nu lægge en plan for at komme i mål med din renovering.

Når du står overfor en af de største investeringer i dit liv, kan manglende research, overblik og planlægning betyde, at du tager uheldige beslutninger, som kan være svære at ændre på uden ekstra omkostninger. Erfaring og indsigt i de mange forskellige faggrupper i forbindelse med en renovering vil gøre en verden til forskel.

Få hjælp af fagfolk og undgå fejl

Uanset hvad der skal renoveres, skal du nøje overveje, hvilke materialer du har tænkt dig at bruge, for at sikre den røde tråd gennem hele huset. Uanset om du vil modernisere eller om det er vigtigt for dig at beholde husets oprindelige udseende og håndværksmæssige kvalitet, så er der en fordel at få hjælp fra fagfolk og trække på deres viden og erfaring. Typisk kan mange udfordringer undgås ved at have en plan fra starten af.

Formålet med denne fase er netop at sikre dig, at du kommer godt fra start og har den nødvendige hjælp for at komme godt i mål med din renovering.

Om du blot skal have renovereret et badeværelse, eller du skal renovere hele din bolig, så kan det godt involvere 6-8 forskellige fagpersoner, hvilket kan være kompliceret at overskue.

Projekt afsluttes: Er du i mål med din renovering?

Stort tillykke! Du er nu i mål med dit renoveringsprojekt, og det betyder, at du kan se frem til en mere moderne stue, et gennemrenoveret køkken eller måske et bedre indeklima.

Dine anstrengelser har båret frugt, og alle tiltagene har utvivlsomt givet dit hjem et løft, som kommer dig til gode i din hverdag. Uanset hvad din beslutning landede på, så har din renovering forhåbentligt givet dig større kvalitet i hverdagen og øget værdien af din bolig.

Kig tilbage på din renoveringsproces

Formålet med afslutningsfasen er at evaluere din renovering og sikre, at der ikke er fejl og mangler. Og du dermed er kommet godt i mål. Når du har afsluttet dit renoveringsprojekt, anbefaler vi, at du gemmer alle dine dokumenter, så du har alt samlet ét sted, og intet bliver væk. På den måde sikrer du dig det samlede overblik over, hvad der er blevet lavet på din bolig i årenes løb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Artikler du måske vil synes om
floor flooring hand man 1388944
Læs mere

Radonsikring af din bolig

Hvis du har fået målt radonniveauet i din bolig og fundet resultaterne for høje, er der mange muligheder…